Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

↓ ONLINE REZERVACE
Zarezervujte si jednoduše a pohodlně masáž, ubytování, soukromou vířivku nebo wellness pobyt.

Wellness & Relax

Dopřejte si celoroční hýčkání.

Naše designově koncipované spa zahrnuje soukromou vířivku, finskou saunu/sanárium, kneippův chodník, sprchy s dubovým ochlazovacím vědrem, pohodlná odpočinková lůžka, masážní procedury, fitness tělocvičnu a šatny s uzamykatelnými skříňkami.

Privátní spa zóna


Užijte si ničím nerušené chvilky v privátním wellness, které je plavkové i bezplavkové, zkrátka takové, jaké si ho uděláte. Pro dokonalý odpočinek vám pobyt v soukromé sauně a bublinkové lázni obohatíme o vychlazené šampaňské a čerstvé ovoce servírované na břidlicové desce. Díky technologii přelivného systému si whirlpool užijí také alergici a osoby se zvýšenou citlivostí na chlór. Rovněž si můžete vychutnat aromaterapii, která představuje příjemný prožitek spojující potěšení z vůně spolu s ozdravnou silou.

Na co se můžete těšit... ?


Provozní doba wellness centra

09:00—23:00 hod.

Brány našeho wellness centra se otevírají denně v 09:00, kdy je sauna i bazén vyhřátý na ideální teplotu a vše je připraveno pro váš dokonalý odpočinek. Tisíce bublinek v kombinaci s masážními tryskami zaručí blahodárný účinek pro tělo i mysl.

Vstup s dětmi

Dětem do 3 let je vstup do wellness zakázán, děti od 3 let mohou po zvážení rodičů navštěvovat saunu, kdy za saunování zodpovídá rodič.

Ceník

Privátní wellness 120 min. 2 osoby 1399 Kč
(vstup zahrnuje 2x2dcl Bohemia sektu, ovocný talíř a ručníkový servis)

Wellness 120 min. nad 3 osoby (max. 6 osob) 1399 Kč
(vstup zahrnuje ručníkový servis)

Wellness 120 min. ubytovaní hosté 1 osoba 299 Kč
(vstup zahrnuje ručníkový servis)

Rezervace

Z důvodu zachování komfortu a úrovně poskytovaných služeb prosíme o včasnou rezervaci.
Tel.: +420 577 005 915 | E-mail: hotel@tomasov.cz

Výhodné balíčky & dárkové poukazy

Připravili jsme pro vás několik výhodných balíčků, díky nimž si můžete vyzkoušet služby našeho wellness centra za zvýhodněnou cenu.

Pokud si přejete obdarovat vaše blízké originálním dárkem plným relaxace, využijte dárkové poukazy. Rádi vám je vystavíme na místě nebo si je můžete pohodlně zarezervovat online.


Balíčky   Poukazy

Nahoru