Restaurace

Restaurace Tomášov poskytuje špičkovou gastronomii s využitím regionálních potravin. Šéfkuchař Jakub Sovják klade důraz především na používání čerstvých a kvalitních surovin.
V týdnu nechybí pestrá nabídka poledního menu včetně sezónního výběru ze salátového baru a tématických specialit.

Provozní doba restaurace

7:30—22:00 hod.

Brány naší restaurace se otevírají už v 7:30, kdy podáváme snídaně formou bufetového rautu, a to až do 10:30. Snídaňová nabídka je bohatá na regionální, sezónní a bio produkty. Na své si přijdou milovníci slaných i sladkých snídaní. Součástí je také nabídka domácích džusů, čajů a kvalitní kávy. Od 11:00 do 14:00 Vám pak nabídneme polední menu s výběrem ze 4 pokrmů a jedné týdenní speciality. Restaurace je však otevřena všem i mimo snídaně a obědy po celou otevírací dobu.

Rezervace

Rádi se s Vámi domluvíme na rezervaci místa v naší restauraci.
tel.: +420 577 005 929 | E-mail: restaurace@tomasov.cz

Naše restaurace nabízí

Kromě oblíbených snídaní, tradičního poledního menu a stálé nabídky je naše restaurace k dispozici k pořádání svateb, soukromých i firemních akcí, a to jak v prostorách restaurace, tak na letní terase hotelu. Samozřejmostí je svatební koordinátorka s dlouholetou zkušenností s pořádáním svateb a prvotřídní catering.


V naší restauraci klademe důraz na čerstvé suroviny s využitím regionálních zdrojů. Moderní technologie a kvalitní výběr potravit je pro nás prioritou. Menu střídáme dle ročního období a nechybí ani výběr z letního salátového baru. Během víkendů a státních svátků doporučujeme rezervaci stolu předem.

Jakub Sovják
Šéfkuchař restaurace Tomášov

Nedílnou součástí Hotelu Tomášov je restaurace, která je otevřena denně, jak hotelovým hostům, tak široké veřejnosti. Pochutnat si můžete na tradičních pokrmech z kvalitních surovin, sezónním výběru ze salátového baru nebo domácích dezertech.

Bc. Kateřina Schmidtová
Manažerka restaurace Tomášov